Prefab zwembaden met mozaïek tegels hebben een exclusieve uitstraling en unieke constructie!


Betegelde zwembaden zijn uniek en exclusief. Deze zwembaden vormen een klasse apart. Voorzien van mozaïek tegeltjes krijgen ze een zeer fraaie uitstraling.

Bent u op zoek naar een zwembad met een luxe en exclusieve uitstraling? Met nét even een andere aanblik dan een polyester zwembad? Dan is dit type zwembad een perfecte keuze!

Meestal wordt voor een mozaïek zwembad een betonnen basisconstructie gebruikt. Hierop worden de mozaïek tegeltjes aangebracht. Helaas levert de betonconstructie van die baden vaak problemen op.

Vaak gehoorde problemen bij betonnen zwembaden zijn:
Lekkage
Tegeltjes laten los
Scheuren in beton constructie

Daarnaast zijn betonnen zwembaden ook nog eens: erg kostbaar qua constructie en ze hebben een zeer lange bouwtijd, zeker met het aanbrengen van de tegeltjes.

De prefab TileStone Pools hebben een unieke constructie en zijn 100% lekvrij!

TileStone betegelde zwembaden kennen de problemen van betonnen zwembaden niet vanwege de bijzondere constructie! TileStone baden bestaan namelijk uit een waterdichte glasvezelconstructie uit één stuk. Net als een polyester zwembad.

Deze constructie is dus niet alleen volledig waterdicht, maar heeft, in tegenstelling tot een betonnen constructie, enige flexibiliteit. Hierdoor is het bad beter bestand tegen thermische invloeden.Basisconstructie:
- Glasvezel versterkt polyester
- 50 mm dikke isolatielaag van hoogwaardig PU-schuim
- Stalen frame

Constructie en tegelwerk uitvoerig getest bij extreme temperaturen (- 35 gr C tot + 70 gr C).Fabrieksgarantie 10 jaar.

Standaard maten of maatwerk.
In de fabriek worden de zwembaden in een aantal standaard maten gefabriceerd. Maar maatwerk is ook mogelijk. In dat geval bepaalt u zelf de maat en indeling. U kunt u zelf aangeven waar u een inlooptrap, zitplaatsen, een jetstream, de inlets, verlichting of andere accessoires wenst.

Zodra de basis van het zwembad gereed is, worden in de fabriek al de mozaïek tegeltjes aangebracht. Het zwembad wordt vervolgens kant-en-klaar bij u afgeleverd en door ons verder geïnstalleerd.

Groot voordeel van deze methode is dat uw tuin niet maandenlang overhoop ligt. De levertijd is wat langer dan bij bijvoorbeeld een polyester zwembad, maar u kunt ondertussen gewoon van uw tuin blijven genieten.Standaard kleuren mozaïek:
De betegelde zwembaden zijn standaard leverbaar met mozaïek tegeltjes (25 x 25 mm) in een aantal fraaie kleuren. Deze zijn zorgvuldig door de fabriek geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. De tegeltjes worden in de fabriek op de baden aangebracht met behulp van een superieure kwaliteit epoxylijm en -voeg. Epoxy-voegen zijn zeer goed bestand tegen vlekken. Op verzoek en tegen meerprijs zijn ook andere kleuren en formaten tegels mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.